Byggservice

Vi utför alla typer av byggnadsarbeten med absolut bästa resultat! Det vi inte har inom företaget har vi i vårt kontaktnät. Vi samarbetar bara med de bästa hantverkarföretagen i Östergötland vilket garanterar dig ett jobb av absolut högsta klass!

Vår byggservice innefattar måleri, snickeri, vvs, plattsättning och markarbeten. Vi kan hjälpa till med renoveringar inomhus, nytt badrum eller kök, altan, tilläggsisolering med lösull eller skivor.

Behöver du hjälp med att bygga ett nytt garage eller varför inte bygga ut huset? Vi har det kunnande och den erfarenhet du söker. Vill du att vi sköter hela ditt byggprojekt med koordinering av alla olika hantverkare så hjälper vi er gärna med det. Självklart använder vi oss enbart av dom bästa hantverkarna och de absolut bästa materialen på marknaden! Låt oss komma och inspirera er med vårt stora intresse och kunnande!

Det vi har absolut spetskompetens inom är taklyft och renovering av övervåningar / vindsvåningar. Med vårt kunnande inom tak-konstruktioner är vi absolut oslagbara i både kunnande, erfarenhet och pris. Har du en övervåning som behöver fixas till? Vi hjälper dig med att öppna upp ditt innertak till nock för att få mera rymd, installerar takfönster för absolut bästa ljus, byter ut väggar och tak för bästa planlösning!

Några av våra byggprojekt under de senaste åren